Франчайзинг със "Софийска баница"

 

Отвори своя пекарна „Софийска баница“

 

Софийска баница Ви предлага бизнес в постоянно растящия бранш на храните, подсектор – печива, където предстоят много иновативни технологии да бъдат утвърдени.

Софийска баница е с богата история, от над 30 години. Франчайзинг концепцията на Софийска баница се разработва от около 2 години. За това време успяхме да разработим страхотен дизайн на нашите обекти, да подобрим продуктите ни и да усъвършенстваме процедурите. 2019 е първата г. в която Софийска баница може да предложи готова франчайзинг концепция на своите партньори. Горди сме, че разработихме страхотни продукти с потенциал за високо ниво на масовост.

 

История на компанията: Всичко започна преди много години (над 30), като малък семеен бизнес, още по времето на стария комунистически режим, когато на частните инициативи не се е гледало с добро око. Все пак е имало и възможност  по предприемчивите да  работят чрез някои полу частни, полу държавни бизнес инициативи.

Основателите вярвали, че честността, себеотдаването както и работата с качествени суровини, като истинско краве масло и краве сирене, са разковничето на успеха. А той полека полека и не закъснял.

Днес Софийска баница е утвърдена марка, синоним на качество и добро обслужване. Дружеството произвежда вкусната си продукти за своите пекарни, за франчайзинг пекарните, за големи супермаркети както във България така и по целия свят.

В своята практика, се доверяваме на разработена комбинацията от модерни технологиии подкрепени и ръчно производство. Стараем се да запазим автентичността на българския вкус, като същевременно бъдем адекватни на промените в консуматорските нагласи по света и у нас.

Предимства в концепцията на Софийска баница са висококачествените ръчнонаправени продукти, отличителната търговска марка, дългогодишния опит вложен в добре разработена система на работа. Ние, ще обучи партньора и неговите служители в един от своите обекти, ще бъдат извършвани и текущи асистенции на място при партньора. В допълнение Софийска баница ще осигури, постоянно качествени продукти, модерни уебазирани платформи за контрол и приемане на поръчки, както и съпътстващ онлайн магазин. Плюс е и централизираната маркетингова стратегия. Брандът Софийска баница бе избран и в независимо интернет проучване, организирано от ICERTIAS за най-добър бранд (верига пекарни) във България за 2018-2019 гhttp://www.qudal.com/BULGARIA-198YU90

 

 

В момента планираме откриване на обекти в гр. София, но предстоят разговори и за други градове както във България, така и в чужбина. Срокът на договора с франчайзополучателите е 5+5 г., като при постигане на определени цели, партньорите ще имат право да открият повече от един обект под марката Софийска баница.  

 

Франчайз на храна по света

 

Според платформата franchisedirect.com 36 % са франчайзинг бизнесите с храни в САЩ през 2017 г., като те дори генерират цели 48% от годишната продукция на цялата франчайзинг индустрия. Ръстът от франчайзинг концепциите на хранителни заведения е допълнително подпомогнат от желанието на предприемачите да инвестират и управляват „разбираеми“ бизнеси, с ясни и лесноусвоими правила.

В тази връзка Софийска баница създаде концепция, която не изисква от потенциалните франчайзополучатели да имат предишен опит в производството и търговията с храни. Единственото изискване към потенциалните предприемачи, извън инвестицията е да имат, хъс, желание за обучение и работа по устоновени-успешни бизнес модели.

 

"Софийска баница" разработи печеливша франчайзинг концепция за своите партньори.

Проявявате ли интерес да работите под марката Софийска баница, да продавате най-страхотната баница и други печива във България? Проявявате ли интерес, да станете собственици на вашата съдба, чрез инвестиция в собствен бизнес. 

Ако сте отдадени на успеха, но и готови да усвоите нови познания попълнете формуляра долу или ни пишете на и-мейла и ние ще се свържем с вас. :)

franchising@banicabg.com

Франчайзинг със "Софийска баница"