Франчайзинг със "Софийска баница"

Отворете своя пекарна “Софийска баница”!

 

Историята на компанията започва преди повече от 30 години като малък семеен бизнес. Основателите вярвали, че честността и себеотдаването, както и работата с първокачествени суровини като истинско краве масло и сирене, може би най-доброто брашно, са разковничето на успеха. В своята практика, се доверяваме на разработена комбинация от модерни технологии и ръчно производство. Полагаме усилия да съхраним автентичността на пословичния ни вкус, като същевременно бъдем адекватни на промените в консуматорските нагласи. Днес “Софийска баница” е утвърдена марка, синоним на качество и отлично обслужване. Дружеството генерира продукция за своите пекарни, за големи супермаркети както в България така и по целия свят като в портфолиото си имаме два франчайзинг-обекта, които не отделяме и се радваме на завидните им успехи на софийския пазар наравно с тези на нашите собствени. От 2019 г. “Софийска баница” предлага готова, утвърдена и работеща франчайзинг концепция на своите партньори. Сред предимствата ни се открояват висококачествените ни, ръчно-изработени продукти, познавемият и обичан бранд, както и дългогодишният опит, добре разработената ни система на работа.


Маркетингова стратегия

Залагаме на централизирана маркетингова стратегия като разпространяваме унифицирано съдържание по всички дигитални канали, между които продуктите на Meta (Facebook + Instagram), YouTube, дори TikTok. Рекламните ни послания намират израз и на място, в самите ни пекарни, чрез плакати, банери, големи и малки рекламни визии на стойки. Редовно организираме игри с награди, скреч-карти или картички с печати, стимулираме участието на потребителите ни оф- и онлайн, всячески опитваме да засилим дори още повече познаваемостта на марката "Софийска баница".


Бяхме избрана в независимо интернет проучване, организирано от ICERTIAS, за най-добра марка верига пекарни в България за 2018-2019 г. http://www.qudal.com/BULGARIA-198YU90


Onboarding-процес

На бъдещите ни партньори и техните служители, осигуряваме детайлно обучение в реални полеви условия в наша пекарна и оставаме на разположение за подкрепа в хода на работата на новопостъпилите. Предоставяме качествени продукти, модерни уеб-базирани платформи за контрол и приемане на поръчки, както и съпътстващ онлайн магазин. Срокът на договора с франчайзополучателите е 5+5 г., като при постигане на определени цели, партньорите имат право да открият повече от един обект под марката “Софийска баница”. Не изискваме предходен опит в производството и търговията с храни. Единственото ни изискване към потенциалните предприемачи, извън инвестицията, е да имат хъс, желание за обучение и работа по установени в практиката успешни бизнес модели.

Станете част от семейството на "Софийска баница"!

Проявявате ли интерес да работите под марката “Софийска баница”, да продавате най-страхотната и обичана баница и разнообразие от други печива в България? Проявявате ли интерес да станете собственици на Вашата съдба, чрез инвестиция в собствен бизнес? Ако сте отдадени на успеха, но и готови да усвоите нови познания и да оставите своята собствена следа, моля, попълнете формуляра по-долу или ни пишете на franchising@banicabg.com и ние ще се свържем с Вас при първа възможност!

Франчайзинг със "Софийска баница"

Кандидатстване за франчайзинг

 

Персонална информация

От къде научихте за Франчайза на Софийска баница?

С какво Ви впечатли Софийска баница, за да кандидатствате за нашият Франчайз?

Вашето име, презиме и фамилия

На каква възраст сте?

Телефон за контакт (напишете телефонният си номер с който бихме могли да се свържем с Вас)

Имейл ? (напишете имейл адреса с който работите най-често)

Осъждан ли сте през последните 5 години?

Образование

Какво е Вашето средно образование? (споменете Учебното заведение и квалификацията си)

Какво е Вашето висше образование? (споменете Учебното заведение, както и специалността)

Трудов опит

Опишете вашият мениджърски опит

Компания
Позиция
Добави още

Име Презиме и Фамилия

Възраст?

Телефон за контакт (напишете телефонният му номер на който е най-удобно да бъде потърсен)

Имейл? (напишете имейл адреса с който работи най-често)

Осъждан ли е през последните 5 години?

Финансова информация

С какъв капитал разполагате?/посочете в евро/

Какво допълнително финансиране бихте могли да получите от трети лица?

Предложение за локация

Имате ли предложение за локация?

Вие

Готови ли сте да работите 6 или 7 дни в седмицата, ако е необходимо?

Готови ли сте да се ангажирате с обслужване на клиенти, ако бъдете избрани?

Готови ли сте да управлявате бизнеса според фирмените правила и стандарти?

Защо трябва да предпочетем Вас пред останалите кандидати, с какво сте по добър от тях?

Това ли ще е единствената Ви дейност или ще я съвместявате с друга?

Защо предпочитате да започнете бизнеса си с Франчайз, а не самостоятелно?

Моля, дайте пример за справяне с критична ситуация в досегашният Ви опит при обслужване на клиенти

Причини за напускане на последната Ви месторабота?

Какво е Вашето конкурентно предимство и най-силно качество, което би Ви отличило от останалите потенциални кандидати?

Съгласен / на съм представените от мен, мои и на трети лица лични данни да се съхраняват и разглеждат във връзка с мое запитване и мой интерес към Франчайзинг модел от Софийска баница ООД – при спазване на Закона за защита на личните данни.