Франчайзинг със "Софийска баница"

 

Отвори своя пекарна „Софийска баница“

 

Софийска баница Ви предлага бизнес в постоянно растящия бранш на храните, подсектор – печива, където предстоят много иновативни технологии да бъдат утвърдени.

Софийска баница е с богата история, от над 30 години. Франчайзинг концепцията на Софийска баница се разработва от около 2 години. За това време успяхме да разработим страхотен дизайн на нашите обекти, да подобрим продуктите ни и да усъвършенстваме процедурите. 2019 е първата г. в която Софийска баница може да предложи готова франчайзинг концепция на своите партньори. Горди сме, че разработихме страхотни продукти с потенциал за високо ниво на масовост.

 

История на компанията: Всичко започна преди много години (над 30), като малък семеен бизнес, още по времето на стария комунистически режим, когато на частните инициативи не се е гледало с добро око. Все пак е имало и възможност  по предприемчивите да  работят чрез някои полу частни, полу държавни бизнес инициативи.

Основателите вярвали, че честността, себеотдаването както и работата с качествени суровини, като истинско краве масло и краве сирене, са разковничето на успеха. А той полека полека и не закъснял.

Днес Софийска баница е утвърдена марка, синоним на качество и добро обслужване. Дружеството произвежда вкусната си продукти за своите пекарни, за франчайзинг пекарните, за големи супермаркети както във България така и по целия свят.

В своята практика, се доверяваме на разработена комбинацията от модерни технологиии подкрепени и ръчно производство. Стараем се да запазим автентичността на българския вкус, като същевременно бъдем адекватни на промените в консуматорските нагласи по света и у нас.

Предимства в концепцията на Софийска баница са висококачествените ръчнонаправени продукти, отличителната търговска марка, дългогодишния опит вложен в добре разработена система на работа. Ние, ще обучим партньора и неговите служители в един от своите обекти. Предвижда се да бъдат извършвани и текущи асистенции на място при партньора. В допълнение Софийска баница ще осигури, постоянно качествени продукти, модерни уеб базирани платформи за контрол и приемане на поръчки, както и съпътстващ онлайн магазин. Плюс е и централизираната маркетингова стратегия. Брандът Софийска баница бе избран и в независимо интернет проучване, организирано от ICERTIAS за най-добър бранд (верига пекарни) във България за 2018-2019 гhttp://www.qudal.com/BULGARIA-198YU90

 

 

В момента планираме откриване на обекти в гр. София, но предстоят разговори и за други градове както във България, така и в чужбина. Срокът на договора с франчайзополучателите е 5+5 г., като при постигане на определени цели, партньорите ще имат право да открият повече от един обект под марката Софийска баница.  

 

Франчайз на храна по света

 

Според платформата franchisedirect.com 36 % са франчайзинг бизнесите с храни в САЩ през 2017 г., като те дори генерират цели 48% от годишната продукция на цялата франчайзинг индустрия. Ръстът от франчайзинг концепциите на хранителни заведения е допълнително подпомогнат от желанието на предприемачите да инвестират и управляват „разбираеми“ бизнеси, с ясни и лесноусвоими правила.

В тази връзка Софийска баница създаде концепция, която не изисква от потенциалните франчайзополучатели да имат предишен опит в производството и търговията с храни. Единственото изискване към потенциалните предприемачи, извън инвестицията е да имат, хъс, желание за обучение и работа по устоновени-успешни бизнес модели.

 

"Софийска баница" разработи печеливша франчайзинг концепция за своите партньори.

Проявявате ли интерес да работите под марката Софийска баница, да продавате най-страхотната баница и други печива във България? Проявявате ли интерес, да станете собственици на вашата съдба, чрез инвестиция в собствен бизнес. 

Ако сте отдадени на успеха, но и готови да усвоите нови познания попълнете формуляра долу или ни пишете на и-мейла и ние ще се свържем с вас. :)

franchising@banicabg.com

Франчайзинг със "Софийска баница"

Кандидатстване за франчайзинг

 

Персонална информация

От къде научихте за Франчайза на Софийска баница?

С какво Ви впечатли Софийска баница, за да кандидатствате за нашият Франчайз?

Вашето име, презиме и фамилия

На каква възраст сте?

Телефон за контакт (напишете телефонният си номер с който бихме могли да се свържем с Вас)

Имейл ? (напишете имейл адреса с който работите най-често)

Осъждан ли сте през последните 5 години?

Образование

Какво е Вашето средно образование? (споменете Учебното заведение и квалификацията си)

Какво е Вашето висше образование? (споменете Учебното заведение, както и специалността)

Трудов опит

Опишете вашият мениджърски опит

Компания
Позиция
Добави още

Име Презиме и Фамилия

Възраст?

Телефон за контакт (напишете телефонният му номер на който е най-удобно да бъде потърсен)

Имейл? (напишете имейл адреса с който работи най-често)

Осъждан ли е през последните 5 години?

Финансова информация

С какъв капитал разполагате?/посочете в евро/

Какво допълнително финансиране бихте могли да получите от трети лица?

Предложение за локация

Имате ли предложение за локация?

Вие

Готови ли сте да работите 6 или 7 дни в седмицата, ако е необходимо?

Готови ли сте да се ангажирате с обслужване на клиенти, ако бъдете избрани?

Готови ли сте да управлявате бизнеса според фирмените правила и стандарти?

Защо трябва да предпочетем Вас пред останалите кандидати, с какво сте по добър от тях?

Това ли ще е единствената Ви дейност или ще я съвместявате с друга?

Защо предпочитате да започнете бизнеса си с Франчайз, а не самостоятелно?

Моля, дайте пример за справяне с критична ситуация в досегашният Ви опит при обслужване на клиенти

Причини за напускане на последната Ви месторабота?

Какво е Вашето конкурентно предимство и най-силно качество, което би Ви отличило от останалите потенциални кандидати?

Съгласен / на съм представените от мен, мои и на трети лица лични данни да се съхраняват и разглеждат във връзка с мое запитване и мой интерес към Франчайзинг модел от Софийска баница ООД – при спазване на Закона за защита на личните данни.