Нашите условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Поради факта, че на сайта www.banicabg.com-(www.sofiiskabanica.com) липсва човешкия фактор, при създаването и обработката на поръчки е необходимо да вземете предвид долуспоменатите условия преди да попълните данните си или/и поръчката си. Моля, прочетете внимателно!

Минималните стандарти, на които трябва да отговарят браузерите ви (browsers), за да поръчате чрез нашия сайт са: 
Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 2, Safari 4 или следващи версии с активиран JavaScript.

·         Общите условия на Софийска баница са задължителни за всеки клиент, чрез неприемнате на общите условия Софийска баница не може да достави услуга / услуги или продукт до своите клиенти.

·          Общите условия могат да бъдат променени едностранно от Софийска баница по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички клиенти.
Софийска баница има право да извършва промени на условията за ползване по всяко време по собствено усмотрение или ако те са наложени по силата на влязъл в сила нормативен акт.
При промяна на общите условия Софийска баница ще информира за това Клиентите си чрез публикуването на промените в Платформата..
Ако някоя от разпоредбите на настоящите общи условия за ползване на Платформата се окажат недействителни или неприложими, независимо от причината за това, то това не влече недействителността или неприложимостта на останалите разпоредби.

·         Софийска баница полага сериозни усилия, за да поддържа точността на информацията, представена в Платформата. Въпреки това, като се има предвид възможните технически грешки или пропуски в тази информация.

·          Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията.
Характеристиките или цените на продуктите, описани в Платформата, могат да бъдат променяни по всяко време. Поради технически причини е възможно в тях да се съдържат грешки, за които Софийска баница предварително се извинява на своите Клиенти.
Възможно е, поради ограниченото пространство и последователната структура на информацията, описанията на продуктите да бъдат понякога непълни..
Всички стоки, включително тези в промоция /намление, се продават и доставят до изчерпване на количествата, дори това да не е изрично отбелязано в Платформата.
Платформата може да съдържа линкове към други сайтове. Софийска баница не носи отговорност за политиката на поверителност на уебсайтове, които не администрира, както и за друга информация, съдържаща се в тях.

 

УСЛОВИЯ ДОСТАВКИ

·         Промяна или анулиране на поръчка след нейното изпращане не може да бъде направена.

·        Минималната сума за онлайн поръчка за доставка е 10.50лв (без цената за доставка).

·         При поръчки на стойност, до 30 лв. се начисляват 3 лв. доставка. При поръчки на стойност над 30 лв., не се начисляват такса доставка

·         Поръчките, както и данните за контакт на клиенти, които поръчват за първи път, може да бъдат потвърдени по телефона. Поради тази причина, молим, да упоменете в online поръчката си телефонен номер, така че да имаме възможност да ви позвъним за потвърждение.

·         Работното време за приемане на поръчки е всеки ден от 07:00ч до 15:00ч. Работното време за доставка на поръчки е всеки ден от 07:00ч до 16:00ч. Поръчки за следващ ден могат да се приемат и обработват от служителите на Софийска баница по всяко време.

·         Поръчки за погачи, козунаци и закуски се нуждаят от 24 часа време за приготвяне и изпълнение. Тоест можете да поръчате от тези продукти най-рано от днес до 15ч за утре.

·         При първоначанлна регистрация на сайта, ще ви бъде поискано потвърждение на вашето съгласие за съгласие с общите условия на www.banicabg.com (sofiiskabanica.com), съгласие за получаване на рекламни съобщения за текущи промоции и активности на Софийска баница.

·         Софийска баница използва сайта www.banicabg.com да прави записвания за поръчки на място (в обектите на Софийска баница). Чрез същата платформа - сайт ние просто записваме желанието на клиента да получи „цяла баница“ напитка погача или друг продукт в обект на Софийска баница. Сайтът няма да даде точна цена за гореспоменатото, поради фактът, че баниците, хапките и др. Биват измервани при покупката на място от касиер/продавач. В теглото на всяка баница има малки отклонения, поради което цената се формира по текущата цена на „място“ в обектите. По същество това не представлява онлайн търговия, а само резервиране на право на покупка в търговски обект.

 Прецедурата за записване на „място“ е същата като при доставки, с разликата, че в края на поръчката вместо адрес на доставка клиентът избира на „вземи на място от обект“. След което, клиента следва да избере от зададения списък с обект на софийска баница конкретен обект от където може да вземе своята поръчка на място. Това автоматично променя текущата цена на избраните артикули на 0 лв., Софийска баница може да доставя своите продукти или услуги със собствен или нает транспорт, чрез собствени служители или чрез външни такива.

Софийска баница следва политика за личните данни (виж политика на личните данни)

Клиентът заявява желанието си да поръча и купи Стока и /или Услуга през Платформата, като направи Поръчка по електронен път , която е регистрирана съответно от самия него или от служител на Софийска баница

Софийска баница ще изпрати уведомление до Клиента за регистриране на Поръчката му в системата, което няма смисъла на приемане, потвърждаване или поемане на ангажимент за изпълнението й. Това уведомление Софийска баница прави по електронен път (и-мейл) или по телефон.
Затова Продавачът има правото да не достави част или всички Стоки, или да не изпълни част или всички Услуги от Поръчката по различни обективни причини, включително, но не само, поради изчерпване на складовата им наличност. При всички случаи Софийска баница уведомява за това клиента чрез и-мейл или по телефон. При това положение единствената отговорност на Продавача е да върне евентуално получената предварително цена на Стоката или Услугата.
 Договорът за покупко-продажба от разстояние между Продавача и Клиента се смята за сключен към момента на получаването от страна на Клиента на електронната му поща и  изпратен на телефна му, на уведомление, че Стоката от Поръчката е готова за изпращане или Услугата може да бъде предоставена.
Договорът за покупко-продажба, сключен между Клиента и Продавача, се състои от настоящите общи условия и всякакви евентуални допълнителни договорки между Продавача и Купувача.

 

                      ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА САЙТА

Вие се задължавате по време на посещение или при използване на услугите, предоставени на или чрез този сайт:
• да не ограничавате или възпрепятствате друг потребител от ползването и наслаждаването на сайта;
•  да не се представяте за друг човек, организация, или представител на организация с цел лъжливо, или по друг начин невярно, да показвате вашите професионални или други връзки с физически или юридически лица, в това число невярно да твърдите че сте служител или представител на Софийска баница;
• да не публикувате или предавате незаконна, обидна, заплашителна, клеветническа, неприлична, вулгарна, порнографска,  светска информация или  информация съдржаща данни относно сексуална ориентация, раса, религия и др., както и  изображение или други материали, изобразяващи голота;
• да не  изпращате или предавате  коментари, съдържащи тормози или обиден език или да участват в разрушителни дейности в интернет;
• да не публикувате или предавате информация, или софтуер, който съдържа вируси или други вредни компоненти;
• да не  публикувате или предавате, или рекламирате, рекламни материали, "нежелана поща", "спам", "верижни писма" или друг вид привличане на клиенти на сайта или чрез сайта, освен ако не е изрично  да не публикувате, качвате или прехвърляте информация, или други материали, с цел измама или нарушаване правата на другите, включително материали, които нарушават неприкосновеността на личния живот или правата за публичност, или нарушават авторското право, търговска марка или други права, освен ако не получите разрешение от собственика съответното право;
• да не изпращате или предавате на съдържание, което насърчава или предоставя за инструктаж незаконни дейности, по-специално хакерство или разпространение на фалшив софтуер;
• да не склоняванете  други потребители да се присъединят или допринасят пари за онлайн услуги или други организации, да не склонявате потребители да се присъедяват в незаконни схеми и планове или да участват в измами с участието на други потребители;
• да не извършвате нарушаващи закона дейности, включително и без ограничение на местни, държавни, областни, национални или международни закони, законите за контрол върху износа, или нормативни разпоредби, обявени от всеки областен или държавен орган;
• да не осъществявате достъп до защитени пароли и до  защитени или непублични части от сайта без разрешение;
Софийска баница може, по свое усмотрение, да предприеме всички действия, който счете за необходимо, включително, но не ограничено, до прекратяване на достъпа до сайта, ако сметнем, че поведението на потребителя, или съдържанието не се съобразят с тези правила и условия или могат да създадат отговорност за Софийска баница, нашите партньори, доставчици, или други потребители. Софийска баница няма да носи отговорност към Вас или към трета страна, в резултат на такова прекратяване или промяна. Редът и условията, предвидени в Общите условия за ползване ще важат при прекратяване или промяна.

 

СЪДЪРЖАНИЕ НА САЙТА


Всички материали от сайта, включително, но не само, снимки, илюстрации, рисунки, икони, текст, аудио и видео клипове (общо "Съдържание") и всички права върху интелектуалната собственост, са собственост, обслужвани, контролирани, или лицензирани от Софийска баница ООД и Пайо 90 ООД или други лица, или организации, и са защитени от законите за авторското право. Можете да използвате съдържание на сайта за лична употреба с нетърговски цели, но промяна или по-нататъшното възпроизвеждане на съдържанието е забранено.

Каквато и да е част от съдържанието на сайта не може да бъде по никакъв начин  копирано, изтеглено, качено, възпроизведено, повторно публикувано, изтрито, изменено, повторно препредавано, показвано, разпространявано, използвано извън обхвата на обичайното сърфиране в мрежата или да бъде използвано за създаване на производни произведения или изпълнения без изричното писмено разрешение на Софийска баница ООД или на Пайо  90 ООД или на притежателите на авторски права. Всички други права са запазени.

Имената, търговските марки, търговските наименования, търговските лога и продукти, включени в този сайт са защитени във България и Европа, и не могат да се използват за реклама или рекламни цели,  освен с изричното писмено разрешение на Софийска баница ООД и Пайо 90 ООД.

 

Софийска баница не може да гарантира непрекъснатото функциониране на www.banicabg.com и не носи никаква отговорност относно който и да било технически или друг проблем при ползване на www.banicabg.com., въпреки това Софийска баница прави/ ще прави всичко възможно за бързото отстраняване на проблема и безпроблемното функциониране на сайта и нашите услуги.

 

направена по стара традиционна рецепта от 1990г.