Доставки

РАБОТНО ВРЕМЕ ДОСТАВКИ И ПОРЪЧКИ ЗА НА МЯСТО: 

  •  Работното време на доставките/поръчките е от 07:00ч до 16:00 всеки ден, с изключение на неработните дни в годината. Поръчки за следващ ден могат да се приемат и обработват от служителите на Софийска баница и между 16:00 и 19:00 ч.
  • При направена поръчка във времевия интервал от 19:00 до 07:00 ч., вашата поръчка ще бъде изпълнена само ако е за времевия интервал след 09:00 ч. на започващия ден. Например в 03:00 ч. в Понеделник правите поръчка за 08:00ч. за същия Понеделник - поръчката ви няма да бъде приета и изпълнена. Ако поръчката ви е направена за след 09:00, същата Ви ще бъде изпълнена. Това го правим поради фактът, че през нощта няма как да приемем поръчката. Ако поръчката Ви е направена след 19:00 ч. но е за различен ден от утрешния, то тогава вашата поръчка ще бъде изпълнена. Например: Правите отново поръчка в Понеделник през нощта в 03:00 за Сряда в 08:00 ч.,то тогава вашата поръчка ще бъде изпълнена. 
  •  Поръчки за погачи, козунаци и закуски се нуждаят от 24 часа. Например: Правите поръчка за погача/козунак или закуски в Понеделник след 19:00ч. за Вторник 10ч то тогава поръчката ви не би могла да бъде изпълнена в частта която, включва горе споменатите артикули. Ако поръчката ви от Понеделник след 19:00 ч включва погача/козунак или закуски но е за друг ден Сряда и т.н. то тя ще ви бъде изпълнена и в частта погачи/козунаци и закуски. 
  • Поръчки за на място (взимане от обектите) се правят до 15:00 за същя ден или 19:00 ч. за следващ ден. Ако поръчката е направена до 15:00 за същия ден, то тя може да бъде взета до 19:00 ч. от обекта.

 

Софийска Баница Пайо 90 доставя в следните райони на София: (Моля приближете или отдалечете картата за да намерите нужния ви район. След 30 сек. ще се зареди цветово поле даващо представа за районите покривани за доставка от Софийска Баница Пайо 90).

 

Вече покриваме почти всички квартали в София, но за да бъдем по-точни, моля разгледайте картата по-горе.

Въпреки всичко, ако натовареността на деня ни позволява, бихме извършили и поръчка за район, който е извън гореспоменатите, като за това ще ви бъде начислена допълнителна такса за доставка.