Доставки

УСЛОВИЯ ДОСТАВКИ

·         Промяна или анулиране на поръчка след нейното изпращане не може да бъде направена.

·        Минималната сума за онлайн поръчка за доставка е 10.50лв (без доставката, т.е. ако поръчката ви е за 7 лв + 3 лв доставка= 10 лв. системата, няма да ви разреши поръчката).

·         При поръчки на стойност, до 30 лв. се начисляват 3 лв. доставка. При поръчки на стойност над 30 лв., не се начисляват такса доставка

·         Поръчките, както и данните за контакт на клиенти, които поръчват за първи път, може да бъдат потвърдени по телефона. Поради тази причина, молим, да упоменете в online поръчката си телефон, така че да имаме възможност да ви позвъним за потвърждение.

·         Работното време за приемане на поръчки е от 07:00ч до 15:00ч.
Работното време за доставка на поръчки е
от 07:00ч до 16:00ч. 
Поръчки за следващ ден могат да се приемат и обработват от служителите на Софийска баница и между 16:00 и 19:00 ч.

·         При направена поръчка във времевия интервал от 19:00 до 07:00 ч. на следващия ден, вашата поръчка ще бъде изпълнена само ако е за времевия интервал след 09:00 ч. на започващия ден. Например в 03:00 ч. в Понеделник правите поръчка за 08:00ч. за същия Понеделник - поръчката ви няма да бъде приета и изпълнена. Ако поръчката ви е направена за след 09:00, същата Ви ще бъде изпълнена. Това го правим поради фактът, че през нощта няма как да приемем поръчката. Ако поръчката Ви е направена след 19:00 ч. но е за различен ден от утрешния, то тогава вашата поръчка ще бъде изпълнена. Например: Правите отново поръчка в Понеделник през нощта в 03:00 за Сряда в 08:00 ч.,то тогава вашата поръчка ще бъде изпълнена. 

·         Поръчки за погачи, козунаци и закуски се нуждаят от 24 часа. Например: Правите поръчка за погача/козунак или закуски в Понеделник след 19:00ч. за Вторник 10ч, то тогава поръчката ви не би могла да бъде изпълнена в частта която, включва горе споменатите артикули. Ако поръчката ви от Понеделник след 19:00 ч включва погача/козунак или закуски, но е за друг ден Сряда и т.н. то тя ще ви бъде изпълнена и в частта погачи/козунаци и закуски. 

·  Поръчки за на място (взимане от обектите) се правят до 15:00 за същя ден или 19:00 ч. за следващ ден. Ако поръчката е направена до 15:00 за същия ден, то тя може да бъде взета до 19:00 ч. от обекта.

·         При първоначанлна регистрация на сайта, ще ви бъде поискано потвърждение на вашето съгласие за съгласие с общите условия на www.banicabg.com (sofiiskabanica.com), съгласие за получаване на рекламни съобщения за текущи промоции и активности на Софийска баница.

·         Софийска баница използва сайта www.banicabg.com да прави записвания за поръчки на място (в обектите на Софийска баница). Чрез същата платформа - сайт ние просто записваме желанието на клиента да получи „цяла баница“ напитка погача или друг продукт в обект на Софийска баница. Сайтът няма да даде точна цена за гореспоменатото, поради фактът, че баниците, хапките и др. Биват измервани при покупката на място от касиер/продавач. В теглото на всяка баница има малки отклонения, поради което цената се формира по текущата цена на „място“ в обектите. По същество това не представлява онлайн търговия, а само резервиране на право на покупка в търговски обект.

 Прецедурата за записване на „място“ е същата като при доставки, с разликата, че в края на поръчката вместо адрес на доставка клиентът избира на „вземи на място от обект“. След което, клиента следва да избере от зададения списък с обект на софийска баница конкретен обект от където може да вземе своята поръчка на място. Това автоматично променя текущата цена на избраните артикули на 0 лв., Софийска баница може да доставя своите продукти или услуги със собствен или нает транспорт, чрез собствени служители или чрез външни такива.

Софийска баница следва политика за личните данни (виж политика на личните данни)

Клиентът заявява желанието си да поръча и купи Стока и /или Услуга през Платформата, като направи Поръчка по електронен път , която е регистрирана съответно от самия него или от служител на Софийска баница

Софийска баница ще изпрати уведомление до Клиента за регистриране на Поръчката му в системата, което няма смисъла на приемане, потвърждаване или поемане на ангажимент за изпълнението й. Това уведомление Софийска баница прави по електронен път (и-мейл) или по телефон.
Затова Продавачът има правото да не достави част или всички Стоки, или да не изпълни част или всички Услуги от Поръчката по различни обективни причини, включително, но не само, поради изчерпване на складовата им наличност. При всички случаи Софийска баница уведомява за това клиента чрез и-мейл или по телефон. При това положение единствената отговорност на Продавача е да върне евентуално получената предварително цена на Стоката или Услугата.
 Договорът за покупко-продажба от разстояние между Продавача и Клиента се смята за сключен към момента на получаването от страна на Клиента на електронната му поща и  изпратен на телефна му, на уведомление, че Стоката от Поръчката е готова за изпращане или Услугата може да бъде предоставена.
Договорът за покупко-продажба, сключен между Клиента и Продавача, се състои от настоящите общи условия и всякакви евентуални допълнителни договорки между Продавача и Купувача.

 

Софийска Баница Пайо 90 доставя в следните райони на София: (Моля приближете или отдалечете картата за да намерите нужния ви район. След 30 сек. ще се зареди цветово поле даващо представа за районите покривани за доставка от Софийска Баница Пайо 90).

 

Вече покриваме почти всички квартали в София, но за да бъдем по-точни, моля разгледайте картата по-горе.

Въпреки всичко, ако натовареността на деня ни позволява, бихме извършили и поръчка за район, който е извън гореспоменатите, като за това ще ви бъде начислена допълнителна такса за доставка.